RSS
Life is a series of collisions with the future; it is not the sum of what we have been, but what we yearn to be...

QUIZ Java "TER" cancel


ari ni aku kelam kabut gile di buat nye..
ari ni aku bgun kul 6 semata-mata nk dtg awl..
sbb malam tdi aku x study java..
lgi pun xcercise lab 3 tu aku lupe nk msukkn dlm pendrive..
tu yg aku kuar awl tu..
kul 6.50 aku dh kuar umah..
cam biase la tiap2 pgi kne "bergelut" dgn org ramai..
aku smpai kt DANG WANGI kul 7.30..
aku lpak dlu pekena ROTI CANAI dlu kt kdai sblah BALAI POLIS tu..
kul 7.50 bru aku naik kampus..
naik2,pintu lum leh bukak sbb lum kul 8..
aku pun tggu la ngn penuh kesabaran & "KESEJUKKANNNNNNN"
time tu kt tgkt 19 tu gelap lgi..
bile dh leh msuk..
aku trus gi lab 1908 tu..
bile aku ON je PC yg aku sllu gune tu..
aku pun wat2 "TERKEJUT" sbb tgk file xcercise aku smua dh ilang..
BENGANG tul aku..
aku kuar awl semata-mata nk study la..
tpi smpai2..
FILE ilang..
nk study ape nye..
x lme pas2..
si FARID pun smpai..
aku pun ape lagi..
trus "PINJAM" dia nye xcercise lab3 tu..
aku pun smbg STUDY aku..
tggu pny tggu pny tggu..
smpai la kul 9..
tpi PUAN SHIMA x msuk2 lgi ni..
x lme pas2..
PUAN WIDA dtg..
dgn selamba je dia bgtau yg PUAN SHIMA x dpt dtg..
n maka dgn itu..
QUIZ pun "TER" cancel jgk..
hahahahahahahahahaha..

3 Hamba ALLAH yg ingin Berkata-kata:

AKMA said...

hohow kesian gile doe..aku gh sedap tido time toh!wakakaka..

ManGyver said...

aku dtg awl semata-mata nk study la..
bkn saje2 dtg awl..
lgi pun aku kuar awal pun sbb tkut tren full..
tpi yg pling aku begang leh plak quiz cancel tiba2..
aku ngn kiki dh standby "TOYOL" dh..
last2 quiz x der..
hahahaha

AKMA said...

haha sabaw je lah kanak2~

 
Copyright 2009 .: ePik kEhiDupAn :.. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy