RSS
Life is a series of collisions with the future; it is not the sum of what we have been, but what we yearn to be...

Berakhir Sudah Perjuangan Ku Di SEMESTER 4


Rase nye dah lame gile aku x merapu kt cni...
aku pun x ingt bile aku last msuk blog aku ni...
ape da blog sndri pun malas nk msuk...
masuk blog org punye la rajin...
hehehe...
aku lme x update bukan malas...
tpi bz ngn project + assignment + final = tu yg lme x update..
skrg ni aku dh "free" utk seketika...
tpi x lme la..
ari isnin ni aku dh start bz blik...
aku kne start project bru plak...
aku dpt tender upgrade PC2 kt kilang Naza kt Rawang...
aku ingt kot ade la dlm 40 @ 50 PC yg nk d upgrade...
rupe nye ade 200+ PC...
mampos aku...
tpi smua tu x patah semangat aku...
hbis project...
confirm MASYUKKKKK nye...
hahaha...
nnti confirm ade yg mntak belanja nye...
hehehe...
sape nk...
cari la aku...
tu pun kalau jumpe...
hahaha...
kalau ade lebih ckit nnti...
plan nk angkat HONDA JAZZ...
x dpt Honda Jazz...
MYVI pun boleh...
hehehe..
leh bawak g kmpus..
x perlu aku naik tren lgi...
hehehe..
doa kan aku agar projek ni berjalan dgn lancar...
insyaallah klau ade rezeki aku belanja korg nnti..
hehehe..

2 Hamba ALLAH yg ingin Berkata-kata:

AKMA said...

huhu..banje aku..ng geng2 aku skali..ahaks..
keje lelok..

ManGyver said...

insyallah...
kalau ade rezeki..
hehehe..

 
Copyright 2009 .: ePik kEhiDupAn :.. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy