RSS
Life is a series of collisions with the future; it is not the sum of what we have been, but what we yearn to be...

Tanda2 Kucing Anda Merancang Membunuh anda



Korang ada bela kucing tak? kalau ada, baik korang alert, walaupun kucing nie senyap je, tapi korang tak taw, kebaikan yang ditonjolkan oleh kucing pada manusia ini maybe hanya rekaan mereka semata-mata! hahaha blogger-emoticon.blogspot.com

TANDA 1 : Naik atas anggota badan anda

Ini maybe perkara biasa buat korang tetapi bagi mereka (kucing), ini adalah satu usaha untuk check organ dalaman korang yang lemah!



TANDA 2 : Makanan kucing berselerak

Setelah menggunakan bekas makanan yang disediakan korang, makanan kucing korang didapati berselerak. Itu sebenarnya adalah latihan bagi mereka untuk menanam mayat korang!blogger-emoticon.blogspot.com



TANDA 3 : Pandangan membunuh!

Sekiranya korang didapati berada dalam situasi di mana kucing korang merenung tajam pada korang, jangan alih pandangan korang! Mengalih pandangan korang daripada mereka(kucing) akan memberi isyarat bahawa korang ni lemah!





TANDA 4 : Bawa haiwan yang dah pun mati

Korang kadang2 perasan tak kucing korang bawak balik kepada korang, haiwan or serangga yang dah mati contohnya seperti tikus ke..dll... Dengan itu, korang dapat le berbangga yang kucing korang mampu menangkap tikus tanpa perlu membeli racun tikus. TIDAK! itu bukannya hadiah buat korang, itu adalah AMARAN! blogger-emoticon.blogspot.com


TANDA 5 : Kucing anda cakar rumput

Di dalam proses melancarkan serangan kepada korang, kucing korang merpersiapkan diri dari segi mental dan fizikal sebelum serangan.


TANDA 6 : Menyorok dalam tempat yang gelap

Di dalam tempoh ini, kucing korang akan selalu menyorok di tempat yang gelap. Bukan saja2 je kucing korang buat tapi sebenarnya perhati korang dalam usaha mempelajari habitat semulajadi korang! blogger-emoticon.blogspot.com


TANDA 7 : Tidor kat atas barang elektronik anda

Manusia mempunyai teknologi yang canggih. Mereka(kucing) tau akan hal ini dan akan cuba sedaya-upaya untuk menghalang sebarang communication dari dunia luar!


TANDA 8 : Mencakar muka anda

Kucing korang mencakar muka korang masa korang tidor dan tak sedarkan diri. Apabila korang sedar, mereka telah pun berlari keluar dari bilik korang. Ini adalah salah satu teknik ambush yang telah dipelajari dan digunakan ke atas manusia!



PESANAN :-
Berhati-hati lah kamu sebelum kamu Diserang...
yang ni pulak untuk kpada sesiapa yg baru pasang niat nk bela Kucing..
sebelum korg bela kucing tu..
korg wat kontrak dlu ngn kucing tu..
Jika Salah Sorang Marah..
Nanti kena Jual..
hahahahaha...


Credit to:-
http://akupenglipurlara.blogspot.com/

2 Hamba ALLAH yg ingin Berkata-kata:

LULU LALALA™ said...

nasib aku xbela kucing mahupun berniat nk bela kucing.

HAHA

ManGyver said...

ko x nk bgi kucing ko wat cam ni sng je..
wat cam aku wat..
tiap2 bulan bgi die gaji..
jgn lupe KWSP die skli..
hahaha...

 
Copyright 2009 .: ePik kEhiDupAn :.. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy